Марияна Боянова...

КОЯ СЪМ АЗ?

Казвам се Марияна и се занимавам с подбор на кадри. През последните 8 години работя по проекти по подбор на управленски персонал в различни функции и сектори.

Започнах кариерата си в отдел „Развитие на таланти“ в централата на компанията „Хайнекен“ в Амстердам, което постави и началото на моето влечение към професионалния подбор на мениджърски кадри. Шест години ръководих местния екип на водеща английска компания за „хедхънтинг“ в София и придобих ценен опит в управлението на хора, операции и проекти. Имам бакалавърска степен по „Бизнес администрация“ и съм магистър по „Бизнес науки“ от Университета в Амстердам, Холандия (UvA). В момента съм в процес на сертифициране по GCDF (Global Career Development Facilitator) за кариерен консултант, защото вярвам, че добрият професионалист трябва да се учи непрекъснато. Имам опит в управлението на международни проекти по подбор и говоря свободно български, руски и английски език.

Ако търсите отдаден, последователен и запален по работата си специалист по подбор на кадри, попаднахте на правилната страница!

P.S. Най-доброто ми постижение в сферата на човешките ресурси е моето семейство. След многогодишен процес по подбор на съпруг в краткия ми списък от кандидати се открои най-добрият такъв и след определен въвеждащ в семейния живот период „екипът“ ни се разрастна с още един член, прекрасния Борис, който изпълва ежедневието ни с радост и любов.

“If you think it's expensive to hire a professional to do the job, wait until you hire an amateur.” Red Adair

Последни статии !

РАЗМИСЛИ
И СТРАСТИ